Rekisteriseloste 30.5.2018

REKISTERISELOSTE

Henkilötietolain (523/1999) 10 § mukainen rekisteriseloste

Rekisterin nimi
Toiminimi Jessica Karlsson nettikaupan yessies.mycashflow.fi asiakasrekisteri

Rekisterinpitäjä
Toiminimi Jessica Karlsson
Mosantie 23, 04170 Paippinen
040-5049704, info.yessies@gmail.com
www.yessies.fi / www.yessies.mycashflow.fi

Rekisteriasioista vastaava henkilö
Jessica Karlsson, Mosantie 23, 04170 Paippinen, 040-5049704
info.yessies@gmail.com

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus / Rekisterin käyttötarkoitus
Henkilö on rekisteröitynyt yessies.mycashflow.fi asiakkaaksi. Rekisterin käyttötarkoitus on asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely sekä asiakassuhteen hoitaminen. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. Emme luovuta tietoja kolmannelle tai ulkopuoliselle taholle.

Rekisterin tietoja voidaan käyttää Toiminimi Jessica Karlsson mainoskampanjoissa jos asiakas on hyväksynyt mainoksien vastaanottamisen.

Rekisterin tietosisältö
Rekisteriin kerätään seuraavat tiedot:

  • Henkilön etu- ja sukunimi
  • Sähköpostiosoite
  • Postiosoite
  • Puhelinnumero
  • Tiedot käsitellyistä tilauksista
  • Tilausten seurantatiedot

Rekisterin suojaus:
Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Keräämämme ja käsittelemämme henkilötiedot pidetään luottamuksellisina ja pääsy niihin on rajattu vain työssään tietoja tarvitseville henkilöille.Pääsy henkilötietoihisi on suojattu käyttäjäkohtaisin tunnuksin, salasanoin ja käyttöoikeuksin.

Tässä vielä linkki mycashflow/Pulse247 Oy yrityksen rekisteriselosteeseen:
https://www.mycashflow.fi/tiet...